SFRC
SFRC & Bolletjepijl
NederlandsEngish

Reacties van oud deelnemers

"Bij deze willen we jullie nogmaals hartelijk bedanken voor de cursus kaartlezen. We hebben er erg veel van opgestoken. Ook de praktijk oefeningen waren erg leerzaam. Het was prettig om het geleerde direct in de praktijk te kunnen oefenen.
Tevens vonden we de ontspannen sfeer waarin de cursus gegeven is erg prettig. Wat we erg gewaardeerd hebben is dat jullie de cursus heel persoonlijk maken. Er was alle ruimte om vragen te stellen en ook gaven jullie extra aandacht aan de verschillende onderwerpen die van belang waren voor de cursisten. Al met al drie avonden om met veel plezier naar terug te kijken. Komende week gaan we aan de slag met de extra oefeningen die we van jullie gekregen hebben."

Anita & Jerry Perquin
(winnaars 2011 DHRC Nederland Rally Kampioenschap)

 

"Hartstikke leuke en intensieve cursus, waarbij we veel geleerd hebben in korte tijd. Het was gezien de reistijd wel vermoeiend maar de energie die het gaf: dubbel en dwars de moeite waard."

Ben Dwars
(2de plaats 2011 DHRC Nederland Rally Kampioenschap)

 

“Heb samen met een collega meegedaan met de bedoeling om samen ook wat ritten te gaan doen. Cursus was erg nuttig. Helder uitgelegd, voldoende ruimte voor eigen input en vragen en ook de praktijkoefeningen waren heel leerzaam. Conclusie is dat mijn collega en ik niet samen in één auto kunnen zitten. Nee hoor, gekheid, we hebben ons al aangemeld voor een ROHAC rit en willen ook de Deltarally in 2011 gaan rijden. Alleen maar enthousiaster geworden dus, aanrader deze cursus!”

Reinier van Beest

 

“We hebben de smaak te pakken! Zijn vorige week bij de Omloop van het Oosten in de middenmoot geëindigd, en gisteren bij de Happy Newyearsdrive 3e geworden in de tourklasse en ik dacht, ik mail even! Het bevalt echt goed. Jullie uitleg is echt prima over gekomen, en ik heb onderweg nog enkele malen aan jullie gedacht! Het is echt leuk als je een de trucjes in de route weet te ontdekken!”

Niek Bouman

 

“Afgelopen dinsdag 21 augustus de cursus van 1 dag gevolgd. Het was helemaal top. Een aanrader voor iedereen die verder weg woont en toch de cursus van SFRC wil volgen. In 1 dag leg je een goede basis voor het rijden van een rally. Yolanda en Maarten, nogmaals bedankt!”

Robert Michel

Model Car Workshop

Kaartlees en navigatie cursus

Rally uitzetters en organisatie

Rally Kalender historische en klassieke ritten

Contact

YouTube